Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rito banuje za używanie buga Ashe Exploit

Sneakysu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i dobrze, że się zabrali za bany. Ale to tylko pokazuje jak bardzo LoL jest dziurawy.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Mój kompel na main koncie użył - dziś perma ban - wkurzył się? Nie. xD

Ja na smurfie dostałem tyż - perma. :) Banujo banujo :D

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

Aż sprawdzę ma smurfie czy dostałem.

Rzeczywiscie, perm na smurfie jest.

Swoją drogą na mainie napierdalam na exploicie do Siona :D

Też czasem napierdalam ale rzadziej bo on jest coraz bardziej "sławny" i ludzie nas reportują co niby nic nie daje ale no promo dziś wbijam do diaksa więc szkoda konta :D

Ale przyznaje, ze ganki na tym skrypcie to 100% kill.

A za tego skrypta od AA branda itp to bana też dostałem na smurfie.

Opublikowano

Mój kompel na main koncie użył - dziś perma ban - wkurzył się? Nie. xD

Ja na smurfie dostałem tyż - perma. :) Banujo banujo :D

To chyba miał main konto z 10 lvlem.

I tak za długo to trwało, około 2 tygodni ludzi używali tego Explita do Ashe...

Od 2 tygodni istniał, i używali go tylko developerzy od L#, więc nie wiem o czym mówisz.. Upublicznili to 2 dni temu, czyli tyle zajęło naprawienie tego Riotowi. 

@topic Wiadomo było, że tak się to skończy. Bk z raków, którzy myśleli, że uda im się bana nie dostać C:

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

To chyba miał main konto z 10 lvlem.

Od 2 tygodni istniał, i używali go tylko developerzy od L#, więc nie wiem o czym mówisz.. Upublicznili to 2 dni temu, czyli tyle zajęło naprawienie tego Riotowi. 

@topic Wiadomo było, że tak się to skończy. Bk z raków, którzy myśleli, że uda im się bana nie dostać C:

Ja dostałem bana na 30 lvl, Gold II i mnie to ani trochę nie wkurwiło. To tylko gra :_;

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

@2xUp
Nie naprawienie, tylko pobanowanie osób, exploit nadal działa.

#Up - Pewnie płakałes z wkurwienia i rzucałes taboretem w matke gd... A nie sory, to ostatnie to ja, jak mi Tibie wyłączyła.

1qQSmS3.png

Opublikowano

@2xUp

Nie naprawienie, tylko pobanowanie osób, exploit nadal działa.

#Up - Pewnie płakałes z wkurwienia i rzucałes taboretem w matke gd... A nie sory, to ostatnie to ja, jak mi Tibie wyłączyła.

Nie, bo zaraz sobie wbiję kolejne 6 kont z 30 lvlem xDDDDDDD

Opublikowano

Ja dostałem bana na 30 lvl, Gold II i mnie to ani trochę nie wkurwiło. To tylko gra :_;

Co z tego ? Ja jak bym dostał ban na moje main konto to 3 stówy w plecy. Zabawne jest to, że ludzie na forach piszą, że stracili konto ale wcale ich to nie obchodzi, a tak naprawdę jest im smutno  :D

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Co z tego ? Ja jak bym dostał ban na moje main konto to 3 stówy w plecy. Zabawne jest to, że ludzie na forach piszą, że stracili konto ale wcale ich to nie obchodzi, a tak naprawdę jest im smutno  :D

Tak, tylko że w życiu kupiłem tylko 1 skina na to konto. Nie jest mi smutno, gdyż jak już napisałem, nie traktuję tej gry ani trochę na poważnie.

Ba, nawet mam teraz więcej funu z levelowania konta od nowa :3

Opublikowano

Tak, tylko że w życiu kupiłem tylko 1 skina na to konto. Nie jest mi smutno, gdyż jak już napisałem, nie traktuję tej gry ani trochę na poważnie.

Ba, nawet mam teraz więcej funu z levelowania konta od nowa :3

I co kłamiesz skin do Katy i 2x Yi

;_________;

Kocham Renissance.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...